Wie zijn wij?

Maurice de Coninck 

Algemene Verkoop & Advies
Chef bijdeConinck bistro

Gastronoom in hart en nieren.

Hij verzorgt voor de horeca wijnconcepten, wijnkaarten en adviseert voor de wijn spijscombinaties de arrangementswijnen.
Maurice de Coninck is al meer dan 20 jaar actief in de wondere wereld van wijn.
Al meer dan 15 jaar staat hij in Nederland bekend als specialist in met name Duitse en Italiaanse wijnen. Zijn bijnaam naast de “Kreeftenjongen” is niet voor niets “Mauriesling”.

Zijn kennis van wijn en de gastronomie met name de keuken maken hem tot een ideaal verlengstuk voor de gastronomie als het gaat om beleving, kennis, positionering en combinatie.
Hij is afstuderend register vinoloog en geeft regelmatig gastlezingen en proeverijen in het land

Chef van bijdeConinck bistro. Hier geeft Maurice zijn 2epassie volledig aan de gasten. In bijdeConinck bistro kookt Maurice zijn klassiekers voor de gasten. Voornamelijk frans en Zeevruchten georiënteerde keuken in sfeervolle Franse ambiance

Maurice@nulldeconinckwines.nl
keuken@nullbijdeconinck.nl 

Marieke Bosters


Marieke Bosters is onze gastvrouw in Trattoria daMaurizio.

 

Ze mag dan een nieuwe aanwinst in het deConinck team zijn, een nieuwe naam in de horeca van Bergen op Zoom is het zeker niet. Horeca zit in haar DNA en haar liefde voor het vak brengt ze over waar ze kan.
Marieke; 45 lentes jong en van kinds af aan opgegroeid in en met de horeca.
Haar passie voor het vak gaat erin als zoete… kool…!

 

Allround en gewend om alles in het werk te stellen zodat haar gasten onbezorgd kunnen genieten van heerlijk eten en een goed glas. Met haar oog voor detail borgt ze dat het voor haar gasten van aankomst tot vertrek een feestje is. Trots zijn op en begrijpen dat je dit met elkaar als Trattoria daMaurizio team neerzet kenmerkt Marieke en maakt dat ze in staat is om samen met Jan onze fantastische locatie tegenover het Markiezenhof te bemannen.

 

Kom bij ons langs en laat je verassen door het heerlijke eten, onze bijzondere hoffelijkheid en de gewone gezelligheid die maakt dat je je thuis voelt bij Trattoria daMaurizio.
Een culinaire X van Marieke en tot snel!

Stijn de Coninck

Warehousing

Stijn volgt een opleiding tot procestechniek. In zijn vrije tijd ondersteunt hij als logistiek medewerker het bedrijf. Hij verzamelt de orders en zet deze verzendklaar voor ons eigen transport of voor onze logistieke partner Transmission Bergen op Zoom.

 

Britt Bakker

Gastvrouw bijdeConinck bistro
Part-time verkoop adviseur

Afkomstig uit Steenbergen. Ik heb als opleiding een studie Marketing en Communicatie afgerond. Als werk ervaring in de HORECA heb ik een aantal jaren ervaring in diverse bedrijven. Mijn interesse in wijnen en gastronomie in combinatie met mijn studie hebben mij binnen deConinckwines verantwoordelijk gemaakt in part time functie voor verkoop binnendienst en de administratie. Mijn grootste aandeel binnen de organisatie is echter gastvrouw in bijdeConinck bistro.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met:

britt@nulldeconinckwines.nl
reserveren@nullbijdeconinck.nl

 

Fleur Verloo 

Shopmanager bij the Foodystore
Back Office

Fleur Verloo, 31, heeft een enorme passie voor wijn en natuurlijk lekker eten.

Ze is 10 jaar mede-eigenaresse geweest van Brasserie Sailor’s Inn te Bruinisse, heeft haar eigen bedrijf Fleur Producties en werkt daarnaast als Shop Manager in de Foody Store. Ook kan je haar tegenkomen in Bistro de Coninck als gastvrouw.

Regelmatig vliegt ze naar Italië om verschillende wijn & delicatessen beurzen af te struinen, op zoek naar dat perfecte item voor The Foody Store.

Haar favo druif is de Riesling. Ze geniet in de zomer van een glas Sauvignon Blanc uit Marlborough en bij de haard zit ze het liefste met een goed glas of fles 😆 Chianti Classico.

Graag ontvangt ze je in de winkel en geeft ze tips over de wijnen, wijn-spijs combi’s of over de verschillende delicatessen die we verkopen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met:

fleur@nulldeconinckwines.nl