Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/mauconinck/domains/deconinckwines.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Wie zijn wij?

Maurice de Coninck 

Algemene Verkoop & Advies
Chef bijdeConinck bistro

Gastronoom in hart en nieren.


Hij verzorgt voor de horeca wijnconcepten, wijnkaarten en adviseert voor de wijn spijscombinaties de arrangementswijnen.
Maurice de Coninck is al meer dan 20 jaar actief in de wondere wereld van wijn.
Al meer dan 15 jaar staat hij in Nederland bekend als specialist in met name Duitse en Italiaanse wijnen. Zijn bijnaam naast de “Kreeftenjongen” is niet voor niets “Mauriesling”.

Zijn kennis van wijn en de gastronomie met name de keuken maken hem tot een ideaal verlengstuk voor de gastronomie als het gaat om beleving, kennis, positionering en combinatie.
Hij is afstuderend register vinoloog en geeft regelmatig gastlezingen en proeverijen in het land

Chef van bijdeConinck bistro. Hier geeft Maurice zijn 2epassie volledig aan de gasten. In bijdeConinck bistro kookt Maurice zijn klassiekers voor de gasten. Voornamelijk frans en Zeevruchten georiënteerde keuken in sfeervolle Franse ambiance

Maurice@deconinckwines.nl
keuken@bijdeconinck.nl 

Stijn de Coninck

Warehousing

Stijn volgt een opleiding tot procestechniek. In zijn vrije tijd ondersteunt hij als logistiek medewerker het bedrijf. Hij verzamelt de orders en zet deze verzend klaar voor ons eigen transport of voor onze logistieke partner Transmission Bergen op Zoom.

 

Pieter Mennen

Logistiek Medewerker

 

Heeft levenslange ervaring in de transportwereld en brengt nu met de grootste zorg uw bestelling bij u thuis, niet aan de deur maar op zijn plaats. Bovendien is Pieter een echte wijn liefhebber en is hij samen met zijn vrouw altijd van de partij op onze wijnproefavonden, zodoende weet hij een groot deel van ons assortiment. Altijd makkelijk.

 

Britt Bakker

Gastvrouw bijdeConinck bistro
Part-time verkoop adviseur trends & Concepts


Ik ben 21 jaar en kom uit Steenbergen. Ik heb als opleiding een studie Marketing en Communicatie afgerond. Als werk ervaring in de HORECA heb ik 7 jaar ervaring in diverse bedrijven. Mijn interesse in wijnen en gastronomie in combinatie met mijn studie hebben mij binnen deConinckwines verantwoordelijk gemaakt in part time functie voor de afdeling Trends & Concepts. Ik bezoek voornamelijk trendy en laagdrempelige HORECA bedrijven. Ik verzorg voor hun Trendy dranken en interessante wijnconcepten die aansluiten bij hun bezoekers profiel. Verkooptools en wijnkaarten worden verzorgd. Tevens ben ik verantwoordelijk voor ICE TROPEZ. U zult mij ook vaak tegenkomen op beurzen, events en festivals waar deConinckwines aanwezig is.

Mijn grootste aandeel binnen de organisatie is gastvrouw in bijdeConinck bistro
De Franse bistro in Bergen op Zoom, deze is 6 dagen per week geopend en serveert klassieke gerechten in een kleine en ontspannen sfeer die u terugbrengt naar de 80-er jaren in Frankrijk Ik geef daar de leiding aan de bediening en ontvang u als gastvrouw.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met:

britt@deconinckwines.nl
reserveren@bijdeconinck.nl

 

 

Imre Klap

Verkoop deConinckwines buitendienst
Part-time gastvrouw bijdeConinck Bistro

Ik ben Imre, 22 jaar en ik woon in Huijbergen. Inmiddels ben ik al 10 jaar werkzaam in de horeca. De laatste 2 jaar in een leidinggevende functie, en als dat nog niet genoeg was, heb ik ook de laatste 2 winters doorgebracht als skilerares in het prachtige Oostenrijk.

Afgelopen jaren is mijn interesse in wijnen, de Horeca trends en het gasten contact enorm gestegen, en dit heeft mij bij de Coninckwines gebracht!

Voor vele zal ik het aanspreekpunt worden, en zal ik jullie met veel enthousiasme vertellen over de laatste trends en mogelijkheden.

Ook zal ik parttime te vinden zijn in de bistro, omdat horeca natuurlijk een onmisbaar deel van mijn leven is!

Voor informatie: imre@deconinckwines.nl

 

 

Dino di Malo

Verkoop Italiaanse wijnen & Delicatessen aan Italiaanse restaurants
Italiaans sprekend

Dino is Napolitaan en spreekt Italiaans. Hij is verkoop adviseur voor de Italiaanse restaurants.
Italiaanse wijnen, zuivelproducten en delicatessen is zijn verkoopgamma.
Jarenlange ervaring met Italiaanse restaurants en Italiaanse groothandelsactiviteiten maken hem de ideale adviseur voor deze restaurants.

dimai002@ziggo.nl