Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/mauconinck/domains/deconinckwines.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Wie zijn wij?

Maurice de Coninck 

Algemene Verkoop & Advies
Chef bijdeConinck bistro

Gastronoom in hart en nieren.

Hij verzorgt voor de horeca wijnconcepten, wijnkaarten en adviseert voor de wijn spijscombinaties de arrangementswijnen.
Maurice de Coninck is al meer dan 20 jaar actief in de wondere wereld van wijn.
Al meer dan 15 jaar staat hij in Nederland bekend als specialist in met name Duitse en Italiaanse wijnen. Zijn bijnaam naast de “Kreeftenjongen” is niet voor niets “Mauriesling”.

Zijn kennis van wijn en de gastronomie met name de keuken maken hem tot een ideaal verlengstuk voor de gastronomie als het gaat om beleving, kennis, positionering en combinatie.
Hij is afstuderend register vinoloog en geeft regelmatig gastlezingen en proeverijen in het land

Chef van bijdeConinck bistro. Hier geeft Maurice zijn 2epassie volledig aan de gasten. In bijdeConinck bistro kookt Maurice zijn klassiekers voor de gasten. Voornamelijk frans en Zeevruchten georiënteerde keuken in sfeervolle Franse ambiance

Maurice@deconinckwines.nl
keuken@bijdeconinck.nl 

Jan van de Water 

Keukenchef Trattoria daMaurizio 

Jan van de Water, geboren 02-10-1984.  Horeca is mijn met de paplepel ingegoten.

Als kleine jongen ging ik al mee met mijn moeder naar de zaak van mijn opa en oma. Daar keek ik mee in de keuken hoe mijn oma haar buffetten en diners aan het voor bereide  was. Waar mogelijk hielp ik her en der wat mee.

Toen ik de leeftijd bereikt had om naar de middelbare school te gaan koos ik voor de lts in ossendrecht en begon daar aan de opleiding consumptieve techniek. Brood en banket en koken en bedienen. Daar is de liefde voor het vak en voor eten zich verder gaan ontwikkelen.

Na een 4 jarige opleiding daar ben ik begonnen aan de middelbare hotelschool. De BBL leerweg gekozen. 4 dagen werken en leren in restaurants en 1 dag naar school..

Na 2 jaar mijn diploma kok behaald. Daarna begon mijn opleiding zelfstandig werkend kok. Ook deze ging ik doen via de BBL leerweg.

Hier begon mijn samenwerking met Maurice. Daaruit ontstond een mooie samenwerking van 7,5 jaar waarin Maurice mij alle mooie facetten van de horeca heeft laten zien!

Na 7,5 jaar werd het tijd voor mij om mijn kennis verder te verbreden en eens verder te kijken. Heb gewerkt in een groot hotel. Grenshotel de Jonckheer. Pop U op restaurant visj mee opgezet en pop upp restaurant koej  mee opgezet. Deze restaurants zijn beide gestopt na een jaar. Door naar een nieuw restaurant. Visrestaurant Bergsdiep. Momenteel ben ik werkzaam voor de vermaatgroep.

We zijn nu 8 jaar verder en de cirkel is rond. Maurice en ik gaan de samenwerking weer aan en ik heb er super veel zin in om een succesvolle zaak.weg te zetten. 

jan@da-maurizio.nl 

Stijn de Coninck

Warehousing

Stijn volgt een opleiding tot procestechniek. In zijn vrije tijd ondersteunt hij als logistiek medewerker het bedrijf. Hij verzamelt de orders en zet deze verzendklaar voor ons eigen transport of voor onze logistieke partner Transmission Bergen op Zoom.

 

Britt Bakker

Gastvrouw bijdeConinck bistro
Part-time verkoop adviseur

Afkomstig uit Steenbergen. Ik heb als opleiding een studie Marketing en Communicatie afgerond. Als werk ervaring in de HORECA heb ik een aantal jaren ervaring in diverse bedrijven. Mijn interesse in wijnen en gastronomie in combinatie met mijn studie hebben mij binnen deConinckwines verantwoordelijk gemaakt in part time functie voor verkoop binnendienst en de administratie. Mijn grootste aandeel binnen de organisatie is echter gastvrouw in bijdeConinck bistro.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met:

britt@deconinckwines.nl
reserveren@bijdeconinck.nl

 

Fleur Verloo 

Shopmanager bij the Foodystore
Back Office

Fleur Verloo, 31, heeft een enorme passie voor wijn en natuurlijk lekker eten.

Ze is 10 jaar mede-eigenaresse geweest van Brasserie Sailor’s Inn te Bruinisse, heeft haar eigen bedrijf Fleur Producties en werkt daarnaast als Shop Manager in de Foody Store. Ook kan je haar tegenkomen in Bistro de Coninck als gastvrouw.

Regelmatig vliegt ze naar Italië om verschillende wijn & delicatessen beurzen af te struinen, op zoek naar dat perfecte item voor The Foody Store.

Haar favo druif is de Riesling. Ze geniet in de zomer van een glas Sauvignon Blanc uit Marlborough en bij de haard zit ze het liefste met een goed glas of fles 😆 Chianti Classico.

Graag ontvangt ze je in de winkel en geeft ze tips over de wijnen, wijn-spijs combi’s of over de verschillende delicatessen die we verkopen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met:

fleur@deconinckwines.nl

 

Marieke Bosters


Marieke Bosters is onze gastvrouw in Trattoria daMaurizio en werkt daar samen met Jan.

 

Ze mag dan een nieuwe aanwinst in het deConinck team zijn, een nieuwe naam in de horeca van Bergen op Zoom is het zeker niet. Horeca zit in haar DNA en haar liefde voor het vak brengt ze over waar ze kan.
Marieke; 45 lentes jong en van kinds af aan opgegroeid in en met de horeca.
Haar passie voor het vak gaat erin als zoete… kool…!

 

Allround en gewend om alles in het werk te stellen zodat haar gasten onbezorgd kunnen genieten van heerlijk eten en een goed glas. Met haar oog voor detail borgt ze dat het voor haar gasten van aankomst tot vertrek een feestje is. Trots zijn op en begrijpen dat je dit met elkaar als Trattoria daMaurizio team neerzet kenmerkt Marieke en maakt dat ze in staat is om samen met Jan onze fantastische locatie tegenover het Markiezenhof te bemannen.

 

Kom bij ons langs en laat je verassen door het heerlijke eten, onze bijzondere hoffelijkheid en de gewone gezelligheid die maakt dat je je thuis voelt bij Trattoria daMaurizio.

 

Een culinaire X van Marieke en tot snel!