Wie zijn wij?

Maurice de Coninck 

Sales & Advice

marijkeGastronoom in hart en nieren. 

 Hij verzorgt voor de horeca wijnconcepten, wijnkaarten en adviseert voor de wijn spijscombinaties de arrangementswijnen.
Maurice de Coninck is al meer dan 20 jaar actief in de wondere wereld van wijn.
Al meer dan 15 jaar staat hij in Nederland bekend als specialist in met name Duitse en Italiaanse wijnen. Zijn bijnaam naast de “Kreeftenjongen” is niet voor niets “Mauriesling”.

 

Zijn kennis van wijn en de gastronomie met name de keuken maken hem tot een ideaal verlengstuk voor de gastronomie als het gaat om beleving, kennis, positionering en combinatie.
Hij is afstuderend register vinoloog en geeft regelmatig gastlezingen en proeverijen in het land.

 

maurice@deconinckwines.nl

 

 

Stijn de Coninck

Warehousing

Stijn volgt een opleiding tot procestechniek. In zijn vrije tijd ondersteunt hij als logistiek medewerker het bedrijf. Hij verzamelt de orders en zet deze verzend klaar voor ons eigen transport of voor onze logistieke partner Transmission Bergen op Zoom.

 

Pieter Mennen

Logistiek Medewerker

 

Heeft levenslange ervaring in de transportwereld en brengt nu met de grootste zorg uw bestelling bij u thuis, niet aan de deur maar op zijn plaats. Bovendien is Pieter een echte wijn liefhebber en is hij samen met zijn vrouw altijd van de partij op onze wijnproefavonden, zodoende weet hij een groot deel van ons assortiment. Altijd makkelijk.

 

Britt Bakker

Sales Trends & Concepts

Britt Bakker ik ben 20 jaar en kom uit Steenbergen. Ik heb als opleiding een studie Marketing en Communicatie afgerond. Als werk ervaring in de HORECA heb ik 5 jaar ervaring in diverse bedrijven. Mijn interesse in wijnen en gastronomie in combinatie met mijn studie hebben mij binnen deConinckwines verantwoordelijk gemaakt voor de afdeling Trends & Concepts. Ik bezoek voornamelijk trendy en laagdrempelige HORECA bedrijven. Ik verzorg voor hun Trendy dranken en interessante wijnconcepten die aansluiten bij hun bezoekers profiel. Verkooptools en wijnkaarten worden verzorgd. Tevens ben ik verantwoordelijk voor ICE TROPEZ. U zult mij ook vaak tegenkomen op beurzen, events en festivals waar deConinckwines aanwezig is.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met: britt@deconinckwines.nl